Yhteisiä saavutuksia – Kojontuvan Maalaiskirppis 2020

Kyläyhdistyksellä tämän kesän suurin ponnistus on ollut kirpputori-projekti. Projekti alkoi ehkä jo viime kesänä edellisen kirppiksen päätyttyä, mutta varsinainen päätös Maalaiskirppiksen jatkosta tehtiin keväällä. Ja ehdittiin avajaispäivämäärää jo siirtämään muutama viikko eteenpäinkin ”vallitsevasta tilanteesta johtuen”.

Projekti ei ole ollut pelkästään helppo ja se on vaatinut monilta ihmisiltä sitoutumista. Mutta mikään ei voita kuitenkaan sitä tunnetta, kun ihmiset käyttävät ja tykkäävät projektin lopputuloksesta! Te asiakkaat pöytävuokraajina, pöydiltä löytöjä tekevinä ja kahvion antimista nauttivina olette se syy, miksi kylälle jaksetaan järjestää asioita. Joskus jopa useamman kerran eli perinteitä luomalla! Kylä ei kuole, jos kyläläiset eivät halua kylän kuolevan.

Kirpputorin oheen on tulossa erilaisia pistoluonteisia tapahtumia heinäkuun ajalle. Nämä lyömme kyläyhdistyksen hallituksen kanssa lukkoon kokouksessa ”tänään”, jonka jälkeen kirjaamme ne ylös tälle sivulle: Kojonkulman Maalaiskirppis ja facebookiin.

Loimaan Lehti noteerasi 7.7.2020 lehdessään kirpputoriprojektin myös, kiitos siitä! Päästiin oikeen kanteen asti!